E-volution Media

From the blog

Pitch Bootcamp!

“Pitch Bootcamp Veliko Tarnovo”

На 10 и 11 ноември във Велико Търново ще се проведе “Pitch Bootcamp Veliko Tarnovo V”

Това е първата информация, която получаваме по време на срещата в клуб ТАМ на 29 октомври. Събитието цели да представи накратко Pitch Bootcamp и да даде повече информация за това, което предстои да се случи на 10 и 11 ноември.

А ето как е представен Pitch Bootcamp на страницата във Facebook.
„Pitch Bootcamp е двудневен кариерен акселератор, който среща студенти и наскоро завършили младежи с някои от най-успешните компании в света. По време на събитието участниците имат възможност да научат как да представят себе си на интервю за работа, как да подготвят ефективна автобиография като получават обратна връзка и менторство от едни от най-големи управители на компании.“
Ето и малко числа: Pitch Bootcamp се заражда преди 5 години; вече има 106 издания в 17 различни държави; повече от 10000 студенти и над 4000 професионалисти са взели участие в него.

Презентацията в ТАМ, на която ние присъствахме, всъщност целеше да даде малко повече информация за основното събитие като „подразни“ присъстващи и ги привлече да се запишат за 10 и 11 ноември.
Представянето започна с разкази на бивши участници за случилото им се и начина, по който това им е повлияло в бъдеще и ги е вдъхновило. После научихме, че първият ден е фокусиран над личните ни качества, а вторият е по-практически – срещаш лица от бизнеса, общуваш с тях, а те ти дават съвети и обратна връзка. Това дава възможност да намериш хора, които да те подкрепят в търсенето на работа или да ти предложат свободна позиция в техните фирми. Разбираме, че на събитието във Велико Търново ще присъстват над 20 компании.

За да ни дадат възможност поне за кратко да се потопим в атмосферата на събитието, от екипа са ни подготвили и игра с награди. Разделени на отбори, получаваме по един продукт, който трябва да представим така, че да убедим хората да го купят. Най- добрата група печели билети за събитието. Познайте! Ние спечелихме!
Така че, Pitch Bootcamp Veliko Tarnovo ще се проведе другата седмица, на 10-11 ноември от 09.00 до 19.30ч. в Стопански факултет към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методийй“. Таксата за участие е едва 20лв за два плътни дни, така че си заслужава.

Ако дойдете, ще се видим на “Pitch Bootcamp Veliko Târnovo V“!

Вашият коментар

И бъди в час с това, което се случва

European Union Съфинансирано от
Европейския корпус за солидарност
на Европейския съюз

Grab our radio station in your pocket!

+