E-volution Media

From the blog

Pitch Bootcamp!

“Pitch Bootcamp Veliko Tarnovo”

На 10 и 11 ноември във Велико Търново ще се проведе “Pitch Bootcamp Veliko Tarnovo V”

Това е първата информация, която получаваме по време на срещата в клуб ТАМ на 29 октомври. Събитието цели да представи накратко Pitch Bootcamp и да даде повече информация за това, което предстои да се случи на 10 и 11 ноември.

А ето как е представен Pitch Bootcamp на страницата във Facebook.
„Pitch Bootcamp е двудневен кариерен акселератор, който среща студенти и наскоро завършили младежи с някои от най-успешните компании в света. По време на събитието участниците имат възможност да научат как да представят себе си на интервю за работа, как да подготвят ефективна автобиография като получават обратна връзка и менторство от едни от най-големи управители на компании.“
Ето и малко числа: Pitch Bootcamp се заражда преди 5 години; вече има 106 издания в 17 различни държави; повече от 10000 студенти и над 4000 професионалисти са взели участие в него.

Презентацията в ТАМ, на която ние присъствахме, всъщност целеше да даде малко повече информация за основното събитие като „подразни“ присъстващи и ги привлече да се запишат за 10 и 11 ноември.
Представянето започна с разкази на бивши участници за случилото им се и начина, по който това им е повлияло в бъдеще и ги е вдъхновило. После научихме, че първият ден е фокусиран над личните ни качества, а вторият е по-практически – срещаш лица от бизнеса, общуваш с тях, а те ти дават съвети и обратна връзка. Това дава възможност да намериш хора, които да те подкрепят в търсенето на работа или да ти предложат свободна позиция в техните фирми. Разбираме, че на събитието във Велико Търново ще присъстват над 20 компании.

За да ни дадат възможност поне за кратко да се потопим в атмосферата на събитието, от екипа са ни подготвили и игра с награди. Разделени на отбори, получаваме по един продукт, който трябва да представим така, че да убедим хората да го купят. Най- добрата група печели билети за събитието. Познайте! Ние спечелихме!
Така че, Pitch Bootcamp Veliko Tarnovo ще се проведе другата седмица, на 10-11 ноември от 09.00 до 19.30ч. в Стопански факултет към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методийй“. Таксата за участие е едва 20лв за два плътни дни, така че си заслужава.

Ако дойдете, ще се видим на “Pitch Bootcamp Veliko Târnovo V“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

И бъди в час с това, което се случва

European Union Съфинансирано от
Европейския корпус за солидарност
на Европейския съюз