E-volution Media

From the blog

Fun Навън Фест 2020

Една от най-големите експлозии от емоции през това лято се случи в малкото планинско градче Трявна. Сгушено в балкана, обгърнато от свеж въздух и гори, Трявна е уютно местенце, което вдъхновява артисти с възрожденската си архитектура и дух.

Удобното му разположение в централна България го превръща в леснодостъпна дестинация за еднодневно посещение или по-дълга почивка. Естествено, това го прави и перфектното място за малък семеен фестивал в градска среда…на открито!

Fun Навън e слънчев уикенд за всекиго:

  • За родителите да прекарат малко време с децата, докато рисуват заедно, а след това да грабнат по студена бира и да се насладят на рок концерт;
  • За бабите и дядовците да се откъснат от градината и кухнята за малко, да почувстват отново енергията на младостта и да се порадват на талантливите си внуци;
  • За братята и сестрите да се преборят рамо до рамо в спортно състезание;
  • За малките деца да се търкалят в тревата, да тичат след сапунени мехури, танцуват, пеят и играят;
  • За по-големите деца да демонстрират креативност и умения;
  • За тийнейджърите да усетят атмосферата на летен фестивал;
  • За двойки, които да се прегръщат под звездите по време на кино вечери;
  • За рок фенове, които да куфеят под звуците на любими парчета;
  • За всеки, който иска да се чувства свободен и щастлив!

Fun Навън започва през 2019 година като простичка идея за няколкочасово събитие с рисуване на открито и музика. След това идеите растат сами, добавят се нови и нови елементи, организации и хора предлагат да се включат и така, най-накрая, се ражда един тридневен фестивал. Събитието се радва на успех и организаторите решават да го превърнат в традиция. Очевидно, въпреки всички препятствия покрай COVID-19, второто издание на фестивала е факт, който се случва в средата на август 2020.

Всичко е възможно благодарение на огромната инвестирана енергия и подкрепа от страна на младежи от България, Турция, Латвия, Франция, Тунис, Унгария, Гърция, Испания, Португалия, Естония, повечето от които са доброволци по програма Европейски корпус за солидарност към Европейския съюз. Те представляват различни организации, но обединяват опита, креативността и положителното си настроение, за да зарадват местните хора и гости на градчето.

Е…смятаме, че екипната работа даде добри резултати! Ето и част от нещата, на които ние и присъстващите на фестивала се насладихме: театър, концерти, сцена за млади таланти, карате демонстрация, работилница за натурална козметика, лекции за нулев отпадък, работни ателиета, кино вечери, хамачена градина, освежаваща йога сутрин, въздушна йога, огнено шоу, еко предизвикателства, здравословна храна, студена крафт бира, подаръци и награди, приятелства, FUN!

Всичко това се реализира с финансовата подкрепа на Европейски корпус за солидарност, Община Трявна и спонсори. Благодарим!

Нека има FUN…навън!

Leave a Reply

Подкрепата на Европейската комисия за създаването на тази публикация не представлява одобрение на нейното съдържание и не отразява възгледите на комисията, а само на авторите на публикацията. Комисията не носи отговорност за съдържанието на публикацията и  информацията, съдържаща се в нея.

И бъди в час с това, което се случва

European Union Съфинансирано от
Европейския корпус за солидарност
на Европейския съюз

Grab our radio station in your pocket!

+