E-volution Media

Без шум в канала

Това е едно предаване за нещата, които се случват ежедневно около нас. Тук ще се засягат теми и проблеми от всякакви области: екология, религия, философия, политика, гражданско общество, глобализация, медии. Ще се опитваме да уловим посоката на вятъра, както и вълнението на морето, за да сме подготвени когато решим да навлизаме в дълбоките води. Цел на предаването е да поддържаме жива връзката с нашите слушатели, за да можем да обсъдим и потърсим максимален брой различни гледни точки по определен проблем. Изборът на тема за дадено предаване ще е свързан с конкретни неща, които са ни провокирали, разтърсили, заинтересовали. Ще се въздаржаме от изказване на експертно мнение, но винаги, когато е възможно ще търсим такова.

Предаването ще следи за добрите новини и примери по света и в страната, за да не сме безучастни и да подминаваме положителната страна на човешкото развитие.

Музиката, която ще уплътнява разговорите също ще бъде от всички жанрове и години, но все пак ще наблегнем на алтернативния рок, рокнрол, пънк, джаз, ню уейв, ска и реге.

С предаването на български език бъдете всеки четвъртък от 20.00 ч до когато имаме какво да си кажем или ни последвайте в Mixcloud

Лятна Ваканция 30 юни – 1 септември

Последни предавания:И бъди в час с това, което се случва

European Union Съфинансирано от
Европейския корпус за солидарност
на Европейския съюз