E-volution Media

From the blog

Развитие на личността – EVS

Какво трябва да направим за да просперираме ?

Много често младите хора се сблъскват с необходимостта да взимат решения. Много от тях са от изключителна важност за тяхното бъдеще. Но тук възниква и един проблем, когато младите не знаят какво да предприемат, нямат достатъчно опит, нуждаят се от време и просветление. За да наберат повече кураж, увереност и по-точна представа за това,което искат, им е нужна помощ. Европейските проекти  по програма Еразъм+ и EVS проектите предоставят възможност на младите да придобият повече опит в дадена сфера, подобрят уменията си по английски език и най-вече да развият своята същност.

Участвайки в даден проект,10781-w625

срещаш различни хора, от различни националности, с различни концепции за живота. По този начин, човек става по-отворен и по-толерантен към различията, обогатява се светогледа и се развива начинът на мислене. Тези проекти дават възможността за много нови запознанства, които имат голяма вероятност да се превърнат в добри приятелства, което е страхотно! Запознавайки се с различни личности хора,

човек се развива интелектуално.

Времето прекарано на място, далеч от родината, далеч от семейство и приятели позволява човек да осъзнае себе си и да открие това, което дори не предполага, че търси- ЦЕЛТА НА ЖИВОТА СИ ! Тези европейски проекти дават възможност на младите хора да се отделят, дори за малко, от мястото, на което са свикнали да бъдат, предоставяйки им неформални методи на обучение, чрез които да подобрят своите знания и умения.

EVS проектитеerasmus_bg

позволяват на младежите да научат нов език и живеят в дадената държава дори повече от 1 месец. Също така възможността за пътуване из страната е позволена, дори препоръчителна. Така,взимайки част в такъв проект, човек се забавлява, научава нови неща, пътува и създава незабравими спомени!

Полина Георгиева 

Вашият коментар

И бъди в час с това, което се случва

European Union Съфинансирано от
Европейския корпус за солидарност
на Европейския съюз