E-volution Media

From the blog

Полезности за духа и за ума по време на карантина – Част I

Съществуват толкова много сайтове с информация, та е невъзможно да преровиш всеки един от тях и да отделиш най-ценното. В списъка по-долу сме събрали за вас тези, които ние намираме за полезни, макар и да не са най-популярните. Прекарайте времето си вкъщи пълноценно.

 

Сайтове за безплатни обучения:

В тези сайтове може да търсите обучения на всякаква тематика, която ви вълнува, и да намерите най-подходящия за вас курс!

UDEMY

COURSERA

KHAN ACADEMY

 EDX

 

Безплатни електронни книги:

Planet Book     

Standard E-Book 

Paste Magazine 

Pdf Drive   

3000 E-Book

 

Музика:

Сайт, на който може да слушате радио програми от целия свят.

Radio Garden 

Този сайт пък ще ви помогне да откриете нови изпълнители. Просто напишете името на любимия си изпълнител и ще видите много подобни талантливи млади изпълнители. Дайте им шанс!

Music Map

 

Филми:

Свалянето на филми става чрез торенти, като имате възможност да гледате филма дори по време на сваляне. Не е нужно да се притеснявате за субтитрите. Само сваляте програмата и търсите каквото ви е нужно.

Popcorn Time 

Flixtor

Ако пък гледате филм на някой сайт и нямате субтитри, изтеглете си тази приставка към Chrome, пуснете филма, кликнете на приставката и тя ще намери за вас подходящите субтитри и ще ви ги добави автоматично.

Substital: Add Subtitles to Videos

 

Налага ви се да поправите нещо вкъщи, пробвайте следното:

Repair Clinic

И не забравяйте! Винаги можете да послушате интересна музика и при нас.

Leave a Reply

Подкрепата на Европейската комисия за създаването на тази публикация не представлява одобрение на нейното съдържание и не отразява възгледите на комисията, а само на авторите на публикацията. Комисията не носи отговорност за съдържанието на публикацията и  информацията, съдържаща се в нея.

И бъди в час с това, което се случва

European Union Съфинансирано от
Европейския корпус за солидарност
на Европейския съюз

Grab our radio station in your pocket!

+