E-volution Media

From the blog

Над 70 човека се състезаваха в игра с въпроси в Джамбалая

През изминалата седмица парти център „Джамбалая“ бе домакин на третото издание на Quiz Show за Велико Търново.

Quiz Show е игра с въпроси от всякакви области, в която вземат участие отбори сформирани от 2 до 6 човека.  Състезанието протича в три кръга, а участниците получават по 10 минути на кръг да отговорят на 10 въпроса.

Специално за Велико Търново, в третото издание имаше и допълнителен кръг – кино. Освен въпроси за филми, преди това събралите се да премерят сили 15 отбора тестваха своите знания в сферата на физиката, географията, чуждите езици, спорта, биологията.

Водещ на развлекателната игра за семейства и приятели е Цветан Мирчев, познат още като Ангалот. Той е съосновател и на единствената във Велико Търново стая на загадките (escape room), която също събира приятели, семейства, колеги, за да тества техните знания, умения за работа в екип и логическо мислене, да ги сплотява и забавлява.

Първата митериозна стая в Logiscape e “Заверата“, която предлага уникално изживяване като част от българската история. От скоро атракцията разполага и с втора стая с яркото име „Умна и красива“.

QuizShow и Logiscape Ви очакват!

За записвания и повече информация: https://www.facebook.com/logiscape/

 

Leave a Reply

Подкрепата на Европейската комисия за създаването на тази публикация не представлява одобрение на нейното съдържание и не отразява възгледите на комисията, а само на авторите на публикацията. Комисията не носи отговорност за съдържанието на публикацията и  информацията, съдържаща се в нея.

И бъди в час с това, което се случва

European Union Съфинансирано от
Европейския корпус за солидарност
на Европейския съюз

Grab our radio station in your pocket!

+