E-volution Media

From the blog

Младежка група “ОтГОворните“

‘ ОтГОворните “ е 5 членна младежка група. Всеки от тях има различни способности и това ги прави страхотен екип. Те могат да започнат своя кауза самостоятелно благодарение на дългогодишния си опит в младежките дейности.

Двете срички “ ГО “ представляват града, в който работят и живеят – Горна Оряховица (Горна Оряховица). Каузата „ОтГоворните“ има за цел да събуди младите хора от Горна Оряховица и да ги накара да осъзнаят живота и бъдещето на този град. Те искат да споделят с хората и да им покажат, че се чувстват отговорни за своя град и съграждани.

Една от първите инициативи “ ОтГОворните “ стартира “ социален гардероб “, където хората могат да оставят дрехите, от които не се нуждаят или да вземат това, от което имат нужда, но те имат още много какво да предложат.

Имахме честта да проведем интервю с двама членове на тази младежка група – Ваня Симеонова и Даниел Божанков.

По-долу чуйте повече за техния екип и дейности.

Leave a Reply

Подкрепата на Европейската комисия за създаването на тази публикация не представлява одобрение на нейното съдържание и не отразява възгледите на комисията, а само на авторите на публикацията. Комисията не носи отговорност за съдържанието на публикацията и  информацията, съдържаща се в нея.

И бъди в час с това, което се случва

European Union Съфинансирано от
Европейския корпус за солидарност
на Европейския съюз

Grab our radio station in your pocket!

+