E-volution Media

From the blog

Поредно уникално музикално приключение в Стара Планина – Лятна Случка 2018

В средата на лятото отново ще имаме възможността за една планинско-полянна Лятна Случка. Тази година (лято 2018-то) на 13-14- 15 Юли, сред старата букова гора в местността Карандила, над Сливен, ще се проведе музикалния етно-грийн- фюжън… фестивал „Лятна случка“.

В трите фестивални дни наоколо ще изникнат стотици палатки,

а в своеобразното малко фестивално селище ще се случи традиционния базар за ръчно изработени неща, демонстрации на цирково изкуство, различни работилници, както и множество чудесни летни занимания – бира, хапване, огън, забавление и разбира се музика. Сцената на „Лятна Случка“ е изпълнена с богата и разнообразна музикална програма, което го прави един от добрите музикални фестивали в страната. Събитието продължава да следи концепцията си за ограничаване на боклуците и пластмасата от 2015 г – „Лятна Случка без пластмасови чаши“.

През петъчната вечер на сцената ще излязат ска бандата „Трудно Детство“, втори са българската реге формация Roots Rocket Raggae, а хедлайнерите за вечерта са македонската реге-кросоувър формация CONQUERING LION. В събота вечер музикалната
сцена ще отворят българската ъндърграунд фънк-джаз формация Daa Seed, следват невероятната испанска брас формация FANFARRAI BALKAN ORCHESTRA и голямата гръцка фолк-ска- фюжън банда FOLK’N’ROLL.

След няколко издания зад гърба си Случката отново ще бъде един от най- достъпните летни фестивали в България – до там се стига лесно както с кола, така и без. А билетите? Е! Проверете и вижте!

Повече информация може да получим от интернет-страницата на фестивала, както и от фейсбук страница и събитие. Билети (все още на промоционални цени) могат да се закупят онлайн или в търговската мрежа на bilet.bg. При интерес, за евентуално участие, медийно партньорство или просто повече информация може да пишете на blyanrck@gmail.com или да се обадите на 0884 165 663.

https://liatnasluchka.eu/
facebook: Фестивал „Лятна случка“

Leave a Reply

Подкрепата на Европейската комисия за създаването на тази публикация не представлява одобрение на нейното съдържание и не отразява възгледите на комисията, а само на авторите на публикацията. Комисията не носи отговорност за съдържанието на публикацията и  информацията, съдържаща се в нея.

И бъди в час с това, което се случва

European Union Съфинансирано от
Европейския корпус за солидарност
на Европейския съюз

Grab our radio station in your pocket!

+