E-volution Media

From the blog

Игри на открито

Война с целувки:

За предпочитане е да се проведе върху мека повърхност: трева. Всички са застанали в кръг (сядането на земята е от съществено значение, защото това прави играта по-трудна и забавна) разделени на момчета и момичета. На момичетата се прошепва номер в ухото, а на момчетата буква. Един от участниците е седнал в средата казвайки на глас една буква и един номер.

Ако лицето, което седи в центъра е момиче, момчето, което чуе своята буква трябва да тича и да целуне момичето в средата по бузата. Момичето с номера трябва да направи всичко възможно да предотврати целувката на всяка цена! За да спечелите участникът, който иска да блокира целувката (в случая момичето с номера) трябва да целуне пръв лице от противоположния пол на първо място. Звучи просто? Wanna опитайте ???

Вашият коментар

Подкрепата на Европейската комисия за създаването на тази публикация не представлява одобрение на нейното съдържание и не отразява възгледите на комисията, а само на авторите на публикацията. Комисията не носи отговорност за съдържанието на публикацията и  информацията, съдържаща се в нея.

И бъди в час с това, което се случва

European Union Съфинансирано от
Европейския корпус за солидарност
на Европейския съюз

Grab our radio station in your pocket!

+