E-volution Media

From the blog

Игри на открито

Война с целувки:

За предпочитане е да се проведе върху мека повърхност: трева. Всички са застанали в кръг (сядането на земята е от съществено значение, защото това прави играта по-трудна и забавна) разделени на момчета и момичета. На момичетата се прошепва номер в ухото, а на момчетата буква. Един от участниците е седнал в средата казвайки на глас една буква и един номер.

Ако лицето, което седи в центъра е момиче, момчето, което чуе своята буква трябва да тича и да целуне момичето в средата по бузата. Момичето с номера трябва да направи всичко възможно да предотврати целувката на всяка цена! За да спечелите участникът, който иска да блокира целувката (в случая момичето с номера) трябва да целуне пръв лице от противоположния пол на първо място. Звучи просто? Wanna опитайте ???

Leave a Reply

Подкрепата на Европейската комисия за създаването на тази публикация не представлява одобрение на нейното съдържание и не отразява възгледите на комисията, а само на авторите на публикацията. Комисията не носи отговорност за съдържанието на публикацията и  информацията, съдържаща се в нея.

И бъди в час с това, което се случва

European Union Съфинансирано от
Европейския корпус за солидарност
на Европейския съюз

Grab our radio station in your pocket!

+