E-volution Media

From the blog

„Децата и технологиите. Въздействие. Граници“ Лекция на Любов Миронова

Наближава деня на детето. Всеки се старае да зарадва своето с подарък, който да го развълнува. Все по-често днешните родители посягат към най-лесното, с което ще удовлетворят къде желанията на малчуганите, къде собствените си нужди, а това именно са технологиите.

Да, децата вече не са онези деца, които са били поколението преди тях, а още по-малко пък предишното поколение. Интензивността на живота и заобикалящия ги електронен и материален свят ги променят. И все пак, ако желаете да научите как да постигнете баланса между модерното и здравословното, да чуете професионално мнение, да обмените опит с други заинтересовани страни, споделено пространство АтелиеТо, гр. Велико Търново ви кани на 02 юни на лекцията “Децата и технологиите. Граници. Въздействие” с водещ Любов Миронова.

  • Какво е мястото на технологиите в живота на децата?
  • Добре ли е за бебетата да имат екранно време?
  • Хранене на дете пред включен телефон удобство ли е или бомба със закъснител?
  • Кога да дадем на детето си смарт телефон, таблет, компютър?
  • Кога е здравословно за децата да започнат да се учат да програмират?

Тези теми Любов ще разгледа, от една страна ,през тринадесетгодишния си опит на мениджърски позиции в IT компании и, от друга страна, от задълбочените си познания и практика в областта на педагогиката и развитието на детето.

Дълги години Любов Миронова е личен педагог на семейства с деца до 12 години, провежда обучения и консултации за родители и учители. Участник е в десетки телевизионни предавания по въпроса за образованието на съвременните децата. Автор на публикации, учебни програми, книги.

Към събитието: https://www.facebook.com/events/335895357325051/?active_tab=about

Leave a Reply

Подкрепата на Европейската комисия за създаването на тази публикация не представлява одобрение на нейното съдържание и не отразява възгледите на комисията, а само на авторите на публикацията. Комисията не носи отговорност за съдържанието на публикацията и  информацията, съдържаща се в нея.

И бъди в час с това, което се случва

European Union Съфинансирано от
Европейския корпус за солидарност
на Европейския съюз

Grab our radio station in your pocket!

+